Menu Close

2018 m.

Paroda ,,Žiemos puokštė”

Mūsų darželio pedagogai, tėvai ir vaikai dalyvavo parodoje ,,Žiemos puokštė”

Paroda ,,Senių besmegenių šalyje”

Kalėdinis Šachmatų Turnyras 2018

Kalėdų Senelis sužinojo, kad Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ grupių “Smalsučiai”, “Bitutės”, “Šypsena”, “Jonvabaliai” ir “Pagrandukai” vaikai nuo šių metų rugsėjo mėnesio mokosi žaisti šachmatais. Kadangi žaidimas šachmatais yra vienas iš mėgstamiausių jo  žaidimų, jis nusprendė gruodžio 20 dieną aplankyti darželio vaikus ir surengė Kalėdinį Šachmatų Turnyrą žaidžiant tik su pėstininkais. Pasirodo vaikai gerai mokosi – Kalėdų Senelis nesugebėjo laimėti nei vienos partijos! Labai smagu, kad Kalėdų Senelis visai nenuliūdo, priešingai, jis džiaugėsi vaikų sėkme, visus turnyro dalyvius apdovanojo medaliais ir smulkiomis dovanėlėmis bei pažadėjo atvykti kitais metais.

Kalėdinį Šachmatų Turnyrą Kalėdų Seneliui padėjo suorganizuoti fizinio lavinimo specialistė Olga Lukaševiča ir laikinai einanti direktorės pareigas Aneta Gracjana Lapcun.

Grupė ,,Pagrandukas“ dalyvauja projekte ,,Graži šypsena“

Projekto metu vaikai įgijo žinių apie dantukų priežiūrą ir sveiką bei nesveiką maistą dantukams. Suprato, kad valyti dantukus ir valgyti sveiką maistą yra labai svarbu. Gruodžio mėnesį gr. ,,Pagrandukas“ aplankė odontologo padėjėja, kuri papasakojo ir parodė vaikams kaip taisyklingai prižiūrėti dantukus.

Grupės ,,Jonvabalis” išvyka į Trakų krašto tradicinių amatų centrą

Šių metų gruodžio 18 d. Vilniaus lopšelio-darželio ,,Saulėtekis“ ,,Jonvabalių“ grupės ugdytiniai vyko į Trakų krašto tradicinių amatų centrą, ten vaikai dalyvavo meduolių kepimo ir puošimo edukacinėje programoje.

Grupės ,,Pagrandukas” atviručių išsiuntimas

2018 m. gruodžio 14 d.  ikimokyklinio ugdymo grupės ,,Pagrandukas” vaikai lankėsi Naujosios  Vilnios Pašto skyriuje. Pašte sužinojome kaip keliauja laiškai, kaip juos atsiimti ir išsiųsti. Vėliau į pašto dėžutę vaikai  įmetė laiškus su pačių pagamintomis atvirutėmis.

Grupių ,,Šypsena”, ,,Jonvabalis”  ir ,,Bitutės” ugdytinių dalyvavimas konkurse

Vilniaus lopšelio-darželio ,,Saulėtekis” grupių ,,Šypsena”, ,,Jonvabalis” ir ,,Bitutės” ugdytiniai dalyvavo skaitovų konkurse ,,Šimtas eilėraščių Lietuvai” ir užėmė garbingas pirmąsias vietas.

Grupės ,,Šypsena” indų paroda

Nuo šių metų gruodžio 10 d.  iki gruodžio 21 d. Vilniaus lopšelyje-darželyje ,,Saulėtekis” vyko indų paroda, jų gaminimui panaudojant GŽELI techniką.

Žiema atėjo!

Grupės ,,Pagrandukas” išvyka pas ančiukus

Lapkričio 23 d. gr. ,,Pagrandukas“ vaikai keliavo prie upės. Vykome su dideliu noru pamatyti ir pamaitinti ančiukus. Manome, jog ančiukai liko dėkingi už draugišką apsilankymą.

GRUPĖS ,,RIEŠUTĖLIAI” UGDYTINIAI SUSIPAŽINO SU ŽALIA IR RAUDONA SPALVOMIS

Šių metų lapkričio 20 d. grupės ,,Riešutėliai“ ugdytiniai susipažino su žalia ir raudona spalvomis, vaikai štampavo delniukais ir žaidė žaidimą ,,Surask tinkamą spalvą“.

VILNIAUS LOPŠELIO-DARŽELIO ,,SAULĖTEKIS” PEDAGOGAI DALYVAVO KVALIFIKACIJOS TOBULINIMO SEMINARE

Lapkričio 14 dieną, Vilniaus lopšelio-darželio ,,Saulėtekis” pedagogai dalyvavo kvalifikacijos tobulinimo seminare ,,STEAM”. ,,STEAM” – tai tiksliųjų, gamtos, technologijų, inžinerijos mokslų ir menų bei dizaino sintezė. ,,STEAM” ugdymas suprantamas kaip tarpdalykinis, integruotas mokymas(is). Siekiant didinti ugdytinių, kurie mokosi gamtos, technologijų mokslus ar matematiką, skaičių ir šių dalykų patrauklumą, reikalingas aktyvaus mokymosi metodų taikymas, ypač probleminis, tyrinėjimu grindžiamas mokymas(is), mokinio savarankiškas mokymasis ir mokytojo kaip pagalbininko, konsultanto vaidmuo.

GRUPĖ ,,BERŽELIS”  MANKŠTINASI, SPORTUOJA IR GILIAI KVĖPUOJA

Taisyklingas kvėpavimas ir aktyvi fizinė veikla ne tik treniruoja vaikų kvėpavimo sistemą, ją grūdina, bet ir turi didelę įtaką  fiziniam bei protiniam vaikų vystymuisi. Mokant vaikus taisyklingo kvėpavimo, pratimai pateikiami žaidybine, vaikams priimtina forma. Kvėpavimą treniruojame per rytinę mankštą, kūno kultūros valandėles, pertraukėlių tarp veiklos metu. Darome tai  kasdien ir kuo dažniau gryname ore.

OŽIO DIENA

2018 m. lapkričio 12 d. Vilniaus lopšelis-darželis ,,Saulėtekis” minėjo Ožio šventę, skirtą pakviesti žiemai. Kad greičiau pasnigtų, piemenys aplink beržą tris kartus apvesdavo baltą ožką. Baltas beržas ir balta ožka simbolizavo sniegą. Mažiausią piemenuką kartais užsodindavo ant ožkos raitą. Išlikę žinių, kad šią dieną piemenukai žaisdavo žaidimą „oželį“ – prie galvos pridėję pirštus „baidydavosi“, erzindavo vienas kitą. Ožiai buvo papuošiami kaip karaliai, su karūnomis, vaišinami kopūstais ir morkomis. Šią dieną lauke ant laužo piemenukai paskutinį kartą kepdavo savo skanėstą – kiaušinienę iš dvylikos kiaušinių.

REGINYS ,,MUZIKINIS VIRSMAS”

2018 metų lapkričio 7 dieną dalyvavome Vilniaus lopšelio-darželio ,,Medynėlis’’ projekto ,,SPALVOTA VAIKYSTĖS ŠALIS‘‘ renginyje ,,MUZIKINIS VIRSMAS‘‘. Projektą organizavo Vilniaus lopšelio-darželio ,,Medynėlis“ auklėtoja Gabrielė Žutautaitė ir meninio ugdymo vadovės Lina Kašauskienė Vilniaus lopšelio-darželio ,,Saulėtekis“ meninio ugdymo vadovė Ona Zubavičiūtė.  Projekto tikslas buvo atskleisti muzikinio tobulėjimo galimybes ir supažindinti vaikus su profesionaliu atlikimu bei tobulinti vaikų muzikinius ir estetinio suvokimo gebėjimus, suteikiant jiems patyrimo džiaugsmą.

GRUPĖ ,,ŠYPSENA” DALYVAVO  PROJEKTE ,,PASAKĖLĖ DŽANIUI RODARIUI”

Respublikinis ikimokyklinių ugdymo įstaigų pažintinis -kūrybinis projektas ,,Pasakėlė Džaniui Rodariui” . Meistre, mūsų pasakos Jums!

GRUPĖS ,,BITUTĖS” IŠVYKA Į ALPAKŲ ŪKĮ

Alpakų ūkyje, Trakų rajone, grupė ,,Bitutės“ apsilankė spalio mėnesyje. Edukacinės programos metu sužinojome apie alpakas: iš kur jos kilo, kaip atsirado Lietuvoje, kuo ypatingi šie gyvūnai, buvo pristatyta alpakų vilna ir jos gaminiai, kurių galima įsigyti. Smagiausia dalis, tai susipažinimas su pačiomis alpakomis.  Prižiūrint šeimininkui  šerėmė alpakas, glostėme jas, kartu nusifotografavome. Buvo labai smagi kelionė.

GRUPĖS ,,ŠYPSENA”  RUDENS PRAMOGA

Lopšelio-darželio ,,Saulėtekis” grupė ,,Šypsena” spalio 26 d. pramogavo.

GRUPĖS ,,PAGRANDUKAS” IŠVYKA Į NAUJOSIOS VILNIOS PARKĄ

Spalio 17 d. ,,Pagrandukas“ grupės vaikai keliavo į Naujosios Vilnios parką. Parke grožėjosi  rudenine gamta, rinko rudens gėrybes, žaidė su lapais. Surinktą medžiagą panaudojome ,,Rudens konservavimui”.

GRUPĖS ,,SMALSUČIAI” IŠVYKA Į ,,DALGĖNŲ” SODYBĄ

2018 m. spalio 16 dieną priešmokyklinio ugdymo grupės ,,Smalsučiai” auklėtiniai lankėsi Trakų rajone esančioje ,,Dalgedų” sodyboje. Vaikai dalyvavo edukacinėje-pažintinėje veikloje ,,Duonutės kelias”. Vaikai minkė tešlą, formavo kepalėlius, išgirdo ir pamatė visą duonelės kelią, turėjo galimybę apžiūrėti autentiškus senovinius daiktus.

ŠVENTINĖ PRAMOGA ,,RUDENS LINKSMYBĖS”

Spalio 15-19 dienomis vyko šventinė pramoga ,,Rudens linksmybės‘‘. Vaikai piešė atkurdami rudeninę pasaką, mokinosi pažinti rudens lapus, žaidė nuotaikingas estafetes, bei žiūrėjo animaciją. Šventę vainikavo rudens gėrybėmis puoštų skrybėlaičių madų šou. Šventę organizavo meninio ugdymo pedagogė Ona Zubavičiūtė.

GRUPĖS ,,BITUTĖS” PROJEKTAS ,,KAŠTOMANIJA”

Grupė „Bitutės“ vykdo projektą ,,Kaštonomanija“. Žygyje pririnktų kaštonų buvo per maža, teko kreiptis pagalbos į tėvelius, kurie geranoriškai prinešė įvairios gamtinės medžiagos. Kadangi mes jau priešmokyklinukai, tai draugiškai nutarėme papuošti mūsų darželio aplinką išminties simboliu. Ilgai tėveliai ir vaikai sustodavo  pasigrožėti mūsų mandala.

GRUPĖS ,,PAGRANDUKAS” IŠVYKA Į PELĖDŲ PARKĄ

2018 m. spalio 12 d. grupė ,,Pagrandukas” vyko į Pelėdų parką, kuris įsikūręs Rudaminoje. Parke gyvena  apie 20 pelėdų, net 6 skirtingos rūšys: baltoji, laplandinė, raiboji, liepsnotoji ir Indostano bei didysis apuokas. Taip pat yra vanagas ir sakalas. Turėjome progą susipažinti su šiais paukščiais, kurie dvelkia nepaprasta ramybe.

GRUPĖS ,,NYKŠTUKAI” PARODA ,,RUDENS POKŠTAS”

2018 m. spalio mėnesio pirmąją savaitę ,,Nykštukai” grupės ugdytiniai kartu su tėveliais surengė parodą ,,Rudens pokštas”,  Vilniaus lopšelio-darželio ,,Saulėtekis” pedagogams, mokytojų dienos proga.

GRUPĖS ,,BITUTĖS” IŠVYKA NAUJOSIOS VILNIOS PARKO TAKELIAIS

Vedami noru pažinti savo rajoną, pasigrožėti gamta ir pririnkti mandalai gamtinės medžiagos, rugsėjo 28 d. grupė ,,Bitutės“ keliavo Naujosios Vilnios parko takeliais. Trumpam sustojome prie Vilnios. Linksmai ir prasmingai, su dainomis ir žaidimais, žygiavome rudeniniais takais.

TĖVELIŲ DĖMESIUI, LABDAROS IR PARAMOS FONDAS ,,ATEITIS MŪSŲ VAIKAMS”

Svajojate atrasti savo vaiko talentus, bet trūksta lėšų? Labdaros ir paramos fondas ,,ATEITIS MŪSŲ VAIKAMS“ finansuoja vaikų papildomą ugdymą mažas pajamas gaunančioms šeimoms, auginančioms vaikus nuo 5 iki 14 metų. Finansavimo krepšelis iki 100 EUR/mėn.

Fondas gali apmokėti tris ketvirčius papildomo ugdymo išlaidų, o vieną ketvirtį sumos turi skirti patys tėvai. Taip pat fondas gali skirti lėšų ir  priemonių,  reikalingų vaikui  dalyvauti pasirinktoje veikloje, įsigijimui.

Daugiau informacijos apie paramos teikimo sąlygas skelbiama – www.ateitisvaikams.lt.

Ugdytinių tėvų susirinkimo, įvykusio 2018-08-30 d., medžiaga

Vilniaus lopšelio-darželio “Saulėtekis” vidaus tvarka

Maitinimo pokyčiai nuo 2018 m. rugsėjo 1 d.

Organizuojami pozityvios tėvystės STEP programos mokymai

Ugdytinių tėvų susirinkimas

Informuojame, kad 2018 m. rugpjūčio 30 d. (ketvirtadienį) 16 val.  vyks ugdytinių tėvų susirinkimas.

Dienotvarkė:

  • maitinimo pokyčiai nuo rugsėjo 1 d. (vyks patiekalų degustacija),
  • ugdytinių adaptacija darželyje,
  • lopšelio-darželio vidaus tvarka,
  • ugdytinių tėvų pareigos ir atsakomybė,
  • kiti einamieji klausimai.

Maloniai lauksime Jūsų atvykstant.

Informacija dėl grupių komplektacijos 2018-2019 mokslo metais

Siekiant įgyvendinti Vilniaus miesto savivaldybės tikslą kuo efektyviau išnaudoti turimas darželių laisvas vietas ir mažinti nepatekusių vaikų į darželį sąrašą, Vilniaus lopšelyje-darželyje “Saulėtekis” nuo 2018-09-01 formuojamos mišraus amžiaus  grupės.

Performuotos sekančios grupės:

Grupė Tipas pagal vaikų amžių Taikomos ugdymo programos Ugdomoji kalba Grupės pedagogai
Nykštukai 2 – 4 m. Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ ikimokyklinio ugdymo programa rusų Lilija Milto

Irena Junevič

Grūdelis 2 – 4 m. Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ ikimokyklinio ugdymo programa lietuvių Vita Verkauskienė

Nadežda Minkauskienė

Šypsena 3 – 5 m. Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ ikimokyklinio ugdymo programa rusų Oksana Volček

Gražina Stefanovič

Berželis 3 – 5 m. Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ ikimokyklinio ugdymo programa lietuvių Dovilė Vaitkevičiūtė-Tuminska

nauja ikimokyklinio ugdymo pedagogė

Pagrandukas 4 – 6 m. Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ ikimokyklinio ugdymo programa lietuvių Zita Rakovskaja

Tatjana Andrėjeva

Žvaigždutės 5 – 7 m. Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ ikimokyklinio ugdymo ir priešmokyklinio ugdymo bendroji programos rusų Aleksandra Petrovskaja

Gelena Petrusevič

Bitutės 5 – 7 m. Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ ikimokyklinio ugdymo ir priešmokyklinio ugdymo bendroji programos lietuvių Kristina Mateikienė

Zita Jungevičienė

Smalsučiai 6 – 7 m. Priešmokyklinio ugdymo bendroji programa lietuvių Inga Borovskienė

Snežana Mikulskaja

Grupės performuotos pagal vaikų amžiaus kriterijų.

Kitų grupių komplektacija nesikeičia. Kilus klausimams dėl grupių sąrašų prašome kreiptis į Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ administraciją.

Ieškome naujo darbuotojo

Vilniaus lopšelis-darželis ,,Saulėtekis” ieško naujo darbuotojo, užimti ikimokyklinio ugdymo pedagogo  pareigas. Kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.

Visą savaitę minime Tarptautinę Vaikų Gynimo Dieną!

Visą savaitę darželio lankytojai kalbasi, piešia, dalinasi, kokias teises ir pareigas jie turi namuose darželyje, draugų rate. Visos savaitės baigiamasis akcentas – birželio 1-sios šventė, kurią organizuoja socialinė pedagogė Eglė Poteliūnė.  Darželio teritorijoje bus daug smagių ir  įdomių veiklų visiems!

Šią savaitę negalime pamiršti ne tik ,,vaiko teisių”, bet ir pareigų. Daugiau apie vaikų teises ir pareigas  skaitykite skiltyje tėvams.  

Visų lauksime atvykstant birželio  1-ają dieną, 16 valandą, kartu su Vilniaus lopšelio-darželio “Saulėtekis” bendruomene paminėti Tarptautinę Vaikų Gynimo dieną!

Lietuva Adomo Mickevičiaus eilėse

2018 m. gegužės 22 d. Vilniaus lopšelyje-darželyje „Saulėtekis“ įvyko literatūrinis-muzikinis renginys „Lietuva Adomo Mickevičiaus eilėse“, skirtas paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo 100-tį prisimindami bei skaitydami Adomo Mickevičiaus eiles. Renginys yra tarptautinio projekto „Adomas Mickevičius – 220, Lietuvos valstybei – 100, Naujajai Vilniai – 115“ dalis.

Renginį organizavo Vilniaus lopšelio-darželio „Saulėtekis“ laikinai einanti direktorės pareigas Aneta Gracjana Lapcun. Jai padėjo pedagogės Kristina Mateikienė, Oksana Volček, Onutė Zubavičiūtė ir kiti darželio darbuotojai. Taip pat renginyje dalyvavo garbingi svečiai – Vilniaus Juzefo Ignacijaus Kraševskio gimnazijos ir Vilniaus Žaliakalnio darželio-mokyklos mokiniai bei pedagogai, Naujosios Vilnios seniūnijos bei Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Ikimokyklinio ugdymo skyriaus atstovai, tapytoja Natalija Zuzo-Klubina.

Jaukioje  aplinkoje skambėjo Adomo Mickevičiaus eilės  apie Lietuvą lietuvių, lenkų bei rusų kalbomis. Buvo trumpai bei vaizdžiai pristatyta didžiojo romantiko biografija, išdalinti lankstinukai su poeto gyvenimo ir jo kūrybos aprašymu.

Visi liko sužavėti vaikų bei pedagogų pasirodymais – jausminga muzika, elegantiškais šokiais, lyriškais eilėraščiais bei dainomis.

Nuoširdžiai dėkojame visiems svečiams, kurie sutiko dalyvauti mūsų renginyje ir taip jausmingai paminėti  Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmetį.

Lankstinukas atsispausdinimui

Akcija ,,Darom” 2018

DAROM akcija yra vienas didžiausių renginių Lietuvoje, kuris atkreipia dėmesį ne tik į aplinkosaugos problemas Lietuvoje ir visame pasaulyje, bet skatina savanorystės, socialinio atsakingumo ir pilietiškumo jausmus.

Prie aplinkos tvarkymo akcijos „Darom 2018“ prisijungė ir Vilniaus lopšelio – darželio „Saulėtekis“ kolektyvas, tvarkėme Naujosios Vilnios parką. Susibūrėme bendram tikslui – norime gyventi švarioje aplinkoje. Ačiū visiems už smagiai ir naudingai praleistą laiką.

Naujajai Vilniai 115

Šokis Žemei

2018 m. balandžio 20 d. Vilniaus lopšelio-darželio “Saulėtekis” ugdytiniai dalyvavo ,,Šokio Žemei” renginyje. Žemės dienos paminėjimas tampa tradicija. Šis renginys kūrybiškai įsipina į vaikų ekologinės sampratos ugdymą. Mažieji mūsų ugdytiniai – tai mūsų planetos ateitis ir likimas. Kiek įdėsime į savo vaikus, tiek jie galės skleisti gėrį, sąmoningai mylėti gamtą, rūpintis aplinka ir spręsti ekologines problemas. Taip savo meilę žemei mes išreiškėme savo baltajame šokyje.

Saulėtekio sveikatos banga

Vilniaus lopšelio – darželio „Saulėtekis“ bendruomenė 2018 m. balandžio 16 -27 d. d. dalyvavo respublikinėje akcijoje „Mes mėgstame sveikatos šaltinius“, kurią organizavo Vilniaus lopšelis – darželis „Coliukė“.

Akcija sukėlė tikrą sveikatos bangą mūsų  darželyje. Užsikrėtėme vieni nuo kitų, ir banga nuvilnijo per įstaigą į šeimas. Sužinojome ir išragavome daug skanių ir sveikų patiekalų, išmokome „skaniai“ juos patiekti. Ačiū už sukeltas bangas auklėtojai Vitai ir visoms auklėtojoms organizavusioms bangeles savo grupelėse. Sėkmės mums visiems keičiant valgymo įpročius ir propaguojant sveiką maistą.

Velykų smagumai Vilniaus lopšelyje – darželyje „Saulėtekis“

 Velykos – didžioji pavasario džiaugsmo ir linksmybių šventė. Balandžio pradžioje meninio ugdymo pedagogė Ona Zubavičiūtė darželio auklėtinius sukvietė švęsti Velykas. Į salę susirinko vaikai pasipuošę viščiukų, gandriukų, varliukų kaukėmis. Juos pasitiko linksmasis Gaidys Giedorius Zita Jungevičienė ir jo perekšlė žmona Višta Inga Borovskienė, kurie linksmino vaikus ir į šventę susirinkusius svečius. Apie Šv. Velykų papročius vaikams pasakojo Velykų Bobutė Marijona Grimbovskaja, kuri kadagio šakele ir burtažodžiais vaikė į šventę atklydusio Tinginio Beata Marčiuvienė kerus. Taip ji išgelbėjo Velykas, nes Tinginio užkerėta perekšlė Višta užsnūdo ir tingėjo dėti šventės simboliu tapusius kiaušinius.

Šventės atmosfera dalyvius bei žiūrovus užbūrė savo ramybe ir šiltumu. Vaikai šoko, dainavo, žaidė, lalavo, mėgdžiojo paukščių balsus. Susirinkusieji nė minutės nenuobodžiavo ir sulaikę kvapą stebėjo aplink juos vykstantį veiksmą.

Ačiū Onai už puikią idėją ir pedagogėms už gerą laiką.

Teatrų festivalis  “Pasakos gyvena su mumis”

2018 m. balandžio 3 dieną, Vilniaus lopšelyje- darželyje „Saulėtekis“, įvyko Vilniaus miesto ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų teatro festivalis „Pasakos gyvena su mumis“. Festivalyje dalyvavo vaikučiai iš Vilniaus m. „Coliukės“ darželio, Kauno m. „Ažuoliuko“ darželio tai pat mūsų darželio „Varpelių“ grupės vaikučiai. Nepaprastą spektaklį vaikams padovanojo ir pakviesti svečiai Lietuvos Samariečių Bendrijos nariai.

 Teatrų festivalį organizavo priešmokyklinio ugymo pedagogės Zita Jungevičienė ir Stanislava Menčinskienė. Organizuodami teatro festivalį siekėme skatinti ikimokyklinio ugdymo švietimo įstaigų bendradarbiavimą bei skleisti meilę menui. Bandėme pratinti vaikučius vaidinti bei pasirodyti žiūrovams kitoje, ne savo darželio, scenoje.

Festivalio pabaigoje visų aktorių laukė diplomai, saldžios dovanėlės.Visi svečiai išvažiavo dėkodami už puikiai ir naudingai praleistą laiką bei tikėdamiesi susitikti po metų naujame teatro festivalyje.

Švenčiame Vasario 16-ąją 

Šventinė jaunimo eisena Vasario 16-ąją  paminėti

Vilniaus miesto savivaldybė kartu su Lituanistų sambūriu ir Lietuvos istorijos mokytojų asociacija kviečia Vilniaus ir Lietuvos mokyklų bendruomenes paminėti Vasario 16-ąją ir mūsų Valstybės atkūrimo šimtmetį šventine jaunimo eisena.

Su eisenos pradžia ir maršrutu susipažinkite čia.

Paskelbta gripo epidemija 

Nuo vasario 9 d. Vilniaus mieste paskelbta gripo epidemija (Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2018-02-08 įsakymas Nr. 30-375 dėl gripo paskelbimo Vilniaus mieste)

Vilniaus lopšelis-darželis “Saulėtekis” ugdymo proceso nestabdo ir tęsia lankančių vaikų ugdymą.

Prašome visų tėvelių atidžiai reaguoti į vaiko susirgimo požymius ir nevesti į darželį, o kreiptis į medicinos įstaigas. Rekomenduojame vengti masinių žmonių susibūrimo vietų, dažniau plauti rankas, laikytis higienos.

Kaip apsisaugoti nuo gripo galite susipažinti čia.

Skelbiame direktoriaus pavaduotojo ūkio reikalams atranką

Reikalavimai Vilniaus lopšelio-darželio “Saulėtekis” direktoriaus pavaduoto ūkio reikalams pareigas užimti.

TĖVELIŲ DĖMESIUI !!!

Prašome vaikus į darželį atvesti iki 9:00 val.

Vėluojant – prašome pranešti iki 9:00 val. darželio telefonu 8 5 2673731 arba grupės auklėtojoms.

Nuo 2018-02-01 d. mūsų įstaigai bus teikiamos profesionalios ir kokybiškos dietistų ir dietologų paslaugos. Jas teiks UAB “Sanus cibus”. Kad maitinimo procesas vyktų sklandžiai, informacija dėl vaikų skaičiaus paslaugos teikėjui turi būti pateikta iki 9:00 val.

Dėkojame už supratingumą.

Pagarbiai, administracija.

2018 SAUSIO 25 D. VILNIUS ŠVIENČIA GIMTADIENĮ !!!

Sausio 25-ąją Vilniui sukanka 695-eri! Nuo pat ryto Vilniaus lopšelio-darželio “Saulėtekis” bendruomenė mini Vilniaus Gimtadienį! Apie tai ką sostinės savivaldybė paruošė šios gražios šventės progai kviečiame susipažinti čia.

Skip to content